Här presenterar vi lite av det som är på gång hos oss på Hatten Förlag framöver...

 

Vi ritar på ett gäng "Babblarna vokalfigurer". De blir fingerdockor som är tänkta att användas för att öva på de nio vokalernas olika ljud - långa och korta. Exempel: Långa A (som i "ja) och korta A (som i "katt").

-----------------------------------------------------------------------------------

P Å   G Å N G   T I D I G A R E  
-   S O M   N U   Ä R   K L A R T !

Olle&Mia - bokfavoriter sedan några år. Nu är det sju nya böcker med Olle&Mia på gång. De beräknas finnas i vårt lager mars-april 2013. Böckerna handlar främst om Olle, Mia och Hugo - men många fler av karaktärerna finns också med. Mycket humor, begreppsinlärning och tecken till allt förstås, som vanligt i Olle&Mias böcker och material!

Vi håller också på att undersöka möjligheterna att tillverka Olle&Mia teckendockor - håll utkik på hemsidan för mer info framöver.

 

Just nu jobbar vi för fullt med färdigställningen av Babblarnas första app för mobiler (iPhone och Android). Den ska släppas i sin första version på vår jubileumsdag den 8 september.
"Babbapp" finns att hitta i AppStore (sök bland appar för iPhone)

 

Premiär på nya låten "Babblarna Stompalång Tut Pling sång" blir det på Youtube den 8 september. Självklart firar vi det på vår premiärfamiljefest den dagen!
Det kommer också en bok med samma namn, den hittar du >>här

Ajja&Bajja rullar för fullt i pressarna och levereras under hösten! Finfina barnböcker med massor av ljudlek för barn i tidig språkutveckling! >>här hittar du Ajja&Bajja


Och så klart - Babblarnas Spelbok - den är snart klar att släppa... Håll utkik i butiken >>här

I butiken
Bli medlem i klubben
Hatten Förlag på Facebook

Hatten Förlag på Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Ange din e-postadress i fältet nedan: