Priser inkl. moms

Aktiviteter&Nytt

Välkommen till sidan med nyheter! Mer intressant hittar du också i >>arkivet

...

Vinnarna av årets GULDHATTEN är utsedda!

Många ute i vårt avlånga land gör ett fantastiskt arbete för att stötta barns språkutveckling. Och det vill vi fira genom ett årligt pris: GULDHATTEN!
Juryn har nu gått igenom alla nomineringar och funnit en mycket värdig vinnare i:

Förskolan Ängbygården, del av Ängbybarnens förskolor

Juryns motivering:
"I förskolan finns stora möjligheter att arbeta för barns språkutveckling, och detta har man verkligen sett till att ta vara på på förskolan Ängbygården. Det är med stolthet vi överlämnar årets GULDHATT till dem."

Läs intervjun med pedagogerna Helga och Therese i HattenBladet här. Där hittar du också information om hur du nominerar någon eller några till nästa års GULDHATTEN!

...

Träffa oss på mässa i år!

Under hösten 2018 är vi som vanligt med på Bokmässan i Göteborg 27-30 september och UnderbaraBarn i Stockhom 16-18 november.

Vi ses!

...

Måndag är "hattdag" hos oss!

Vill du komma och besöka oss? Kanske för att få goda råd om hur och vad du ska välja bland våra produkter eller lyssna på en intressant föreläsning om språkutveckling. Eller vill du kanske handla en present till ett födelsedagsbarn. Välkommen! Vi har öppet flera måndagar varje termin, följ länken för att se aktuella datum.
>>Läs mer

...

Babblarnas första musikal!

Passa på att se den nu! Föreställningen har visats mer än 400 gånger runt om i Sverige - och nu 7 oktober 2018 spelas sista föreställningen av ”Babblarnas första musikal”. Föreställningen riktar sig till barn från 2 år och uppåt, och passar perfekt för förskolor, skolor, bibliotek och kulturhus!

Babblarna Första Musikalen - En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa roboten Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi knackar fram Diddi, ropar fram Babba, viskar i brevlådan efter Bobbo och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalong Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många flera.

För mer information om spelschema, hur föreställningen bokas och för kostnadsförslag. Välkommen till >> www.babblarna.se/live

...

Fråga Logopeden!

Läs tips om hur du kan jobba med ditt barns språkutveckling. Välkommen till inspirationsavdelningen!
>>Läs mer

Senast inlagda produkter
Babblarna kalasprodukter
Babblarna kalasprodukter
Stor Affisch, Babblarna flyger
85,00 kr
Kalas hos Babblarna, flanosaga
Kalas hos Babblarna, flanosaga