Priser inkl. moms

Aktiviteter&Nytt

Välkommen till sidan med nyheter! Mer intressant hittar du också i >>arkivet

...

Träffa oss på mässa i år!

Under hösten är vi som vanligt med på Bokmässan i Göteborg 27/9-30/9 och UnderbaraBarn i Stockhom.

Vi ses!

...

Måndag är "hattdag" hos oss!

Vill du komma och besöka oss? Kanske för att få goda råd om hur och vad du ska välja bland våra produkter eller lyssna på en intressant föreläsning om språkutveckling. Eller vill du kanske handla en present till ett födelsedagsbarn. Välkommen! - vi har öppet (nästan) varje måndag kl. 14-18.
>>Läs mer

...

Babblarnas första musikal!

Äntligen tar Babblarna steget ut och blir föreställning. I oktober 2016 hade ”Babblarnas första musikal” premiär. Föreställningen riktar sig till barn från 2 år och uppåt, och passar perfekt för förskolor, skolor, bibliotek och kulturhus!

Babblarna Första Musikalen - En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa roboten Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi knackar fram Diddi, ropar fram Babba, viskar i brevlådan efter Bobbo och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalong Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många flera.

Vill du att Babblarnas föreställning kommer till er förskola, skola, folkpark, biblioteket, familjeevent eller till det lyxiga privata kalaset? Allt är möjligt! För mer information om spelschema, hur föreställningen bokas och för kostnadsförslag. Välkommen till >> www.babblarna.se/live

...

Fråga Logopeden!

Läs tips om hur du kan jobba med ditt barns språkutveckling. Välkommen till inspirationsavdelningen!
>>Läs mer


...

Babblarna Första Filmen på bio
i Stockholm 26 november!

Kom och titta på Babblarna Första Filmen på bio! Köp dina biljetter >>här

.

...

Backa Babblarna på Kickstarter!  

Backa Babblarna på KickstarterHurra! Nu kan du hjälpa oss att skapa nytt material med Babblarna. Vi vill göra en film med Babblarna som ska finnas på Youtube, gratis och utan reklam. Därför har vi startat ett crowdfunding-projekt på Kickstarter. Gå in på vår kampanjsida på Kickstarter.com så kan du se och läsa mer om vad vi vill göra. Välkommen med ditt bidrag om du vill vara med!

>> Läs mer om projektet här 
>> Pressmeddelande om Kickstarterprojektet finns här

Tack för allt ert stöd! Kickstarterkampanjen är nu avslutad och produktionen är igång! Från och med 26 november 2016 kan ni se resultatet på Youtube: "Babblarna bara på Youtube filmen"


...

Senast inlagda produkter
Tre stora tärningar med etiketter
89,00 kr
TK440
Babblarna Matset i melamin, 3 delar
179,00 kr
187-di
Mjukis-ryggsäck, Diddi
249,00 kr