Aktiviteter & Nytt

Välkommen till sidan med nyheter!

...

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden…

Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

För mer information om spelschema, hur föreställningen bokas och för kostnadsförslag:

Välkommen till >> www.babblarna.se/live

...

Samarbete med Micki Leksaker

Vi är väldigt glada över att ha startat upp ett samarbete med Micki Leksaker. Till hösten 2019 planeras flera rejäla, roliga och pedagogiska leksaker med bästa Babblarna. För mer språklek med barnen! 

...

Fråga Logopeden!

Läs tips om hur du kan jobba med ditt barns språkutveckling, och mejla in din egen fråga. Välkommen till inspirationsavdelningen! 
>>Läs mer

...

Barnboksdag med Babblarna & vänner!

Kom förbi om ni är i närheten - eller ordna en egen barnboksdag! Vi firar våra nya böcker med Babblarna, Ajja&Bajja och i serien Snicksnacksnoken med högläsning, pyssel och kalas!

Logopedens bästa tips för det hittar ni här:
>>Läs mer...

...

Babblarna har fått Kristallen!

På TV-Galan som gick av stapeln sista augusti fick Babblarna Kristallens hedervärda Specialpris! Priset delas ut till något som är exceptionellt utanför vanlig TV och årets vinnare är… BABBLARNA. Och som vår Anneli Tisell sa under tacktalet (som ni hittar på Hattens facebook-sida) så misstänker vi att det var jurymedlemmarnas barn och barnbarn som önskat att Babblarna skulle få ett pris, så…
Tack alla barn för Kristallen!

...

Vinnarna av årets GULDHATTEN är utsedda!

Många ute i vårt avlånga land gör ett fantastiskt arbete för att stötta barns språkutveckling. Och det vill vi fira genom ett årligt pris: GULDHATTEN!
Juryn har nu gått igenom alla nomineringar och funnit en mycket värdig vinnare i:

Förskolan Ängbygården, del av Ängbybarnens förskolor

Läs intervjun med pedagogerna Helga och Therese i HattenBladet här. Där hittar du också information om hur du nominerar någon eller några till nästa års GULDHATTEN!

...