Aktiviteter & Nytt

Välkommen till sidan med nyheter!

...

Hatten ❤️ Lekolar

Nu hittar ni som jobbar i förskola, skola, kommun och företag alla våra språkstimulerande böcker, spel och lekmaterial hos Lekolar. 

Läs mer om samarbetet >>här

Till vår startsida hos >>Lekolar.

...

Ny app: Babblarna&Vänner!

Babblarna&Vänner är en härlig och säker plats på paddan eller mobilen anpassad till barnen! Där finns mängder med böcker, spel, musik och korta filmer med våra favoriter Babblarna och deras kompisar Ajja&Bajja, Olle&Mia och Pino.

Prova gratis en månad och vill ni är det bara att fortsätta prenumerera för 19 kr/mån. Appen fylls på med nytt innehåll varje månad!

Till appen i AppStore eller PlayStore eller läs mer här:

>>www.babblarnaochvanner.se

...

Bokmässan blir digital i höst! 

Eftersom ett visst virus ställt till så vi inte får träffa er på bokmässan i höst tänkte vi vara mer aktiva i våra egna kanaler. Så se till att titta in hos oss på Facebook och Instagram mellan 24-27/9.

Hela bokmässan blir dessutom digital - mer om det går att läsa här:

>>www.bokmasssan.se 

...

Fråga Logopeden!

Läs tips om hur du kan jobba med ditt barns språkutveckling, och mejla in din egen fråga. Välkommen till inspirationsavdelningen! 

>>Läs mer

...

Höstens nyheter kommer med två affischer!

Nu har vi skickat ett utskick med höstens nyheter till våra kunder. Och fram- och baksidan på utskicket passade vi på att använda till två så här snygga affischer!

Har du inte fått det i brevlådan? Klicka på bilden här till höger om du vill läsa utskicket som pdf - och kanske skriva ut affischerna och sätta upp?

...

Årets GULDHATTEN har delats ut!

Många ute i vårt avlånga land gör ett fantastiskt arbete för att stötta barns språkutveckling, och det vill vi fira genom en årligt utmärkelse: GULDHATTEN!
Juryn har nu gått igenom alla nomineringar och funnit tre mycket värdig vinnare i:

Bibliotekarierna Anna Fahlbeck från Linköping och Erika Lundvall och Elina Garp från Västerås, som på olika sätt bidragit till att främja barns språkutveckling via sina bibliotek.

Läs mer om deras arbete här!

...

Samarbete med Micki Leksaker

Vi är väldigt glada över att ha startat upp ett samarbete med Micki Leksaker. Nu har de första roliga och pedagogiska leksakerna kommit, som dessa underbara små hus och Babblarna-figurer. För mer språklek med barnen!

För att inte missa något titta in under "Nyheter" i butiken!

>>Till alla nyheter

...

.

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel 

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden…

Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

För mer information om spelschema, hur föreställningen bokas och för kostnadsförslag:

Välkommen till >> www.babblarna.se/live

.

...

Babblarna har fått Kristallen!

På TV-Galan som gick av stapeln sista augusti fick Babblarna Kristallens hedervärda Specialpris! Priset delas ut till något som är exceptionellt utanför vanlig TV och årets vinnare är… BABBLARNA. Och som vår Anneli Tisell sa under tacktalet (som ni hittar på Hattens facebook-sida) så misstänker vi att det var jurymedlemmarnas barn och barnbarn som önskat att Babblarna skulle få ett pris, så…
Tack alla barn för Kristallen!

...