Priser inkl. moms

Aktiviteter&Nytt

Välkommen till sidan med nyheter! Mer intressant hittar du också i >>arkivet

...


Träffa oss på mässa i år!

Under hösten 2018 är vi som vanligt med på Bokmässan i Göteborg 27-30 september och UnderbaraBarn i Stockhom 16-18 november.

Vi ses!

...

Babblarna har fått Kristallen!

På TV-Galan som gick av stapeln sista augusti fick Babblarna Kristallens hedervärda Specialpris! Priset delas ut till något som är exceptionellt utanför vanlig TV och årets vinnare är… BABBLARNA. Och som vår Anneli Tisell sa under tacktalet (som ni hittar på Hattens facebook-sida) så misstänker vi att det var jurymedlemmarnas barn och barnbarn som önskat att Babblarna skulle få ett pris, så…
Tack alla barn för Kristallen!

...

Måndag är "hattdag" hos oss!

Vill du komma och besöka oss? Kanske för att få goda råd om hur och vad du ska välja bland våra produkter eller lyssna på en intressant föreläsning om språkutveckling. Eller vill du kanske handla en present till ett födelsedagsbarn. Välkommen! Vi har öppet flera måndagar varje termin, följ länken för att se aktuella datum.
>>Läs mer

...

Vinnarna av årets GULDHATTEN är utsedda!

Många ute i vårt avlånga land gör ett fantastiskt arbete för att stötta barns språkutveckling. Och det vill vi fira genom ett årligt pris: GULDHATTEN!
Juryn har nu gått igenom alla nomineringar och funnit en mycket värdig vinnare i:

Förskolan Ängbygården, del av Ängbybarnens förskolor

Läs intervjun med pedagogerna Helga och Therese i HattenBladet här. Där hittar du också information om hur du nominerar någon eller några till nästa års GULDHATTEN!

...

Babblarnas första musikal!

Passa på att se den nu! Föreställningen har visats mer än 400 gånger runt om i Sverige - och nu 7 oktober 2018 spelas sista föreställningen av ”Babblarnas första musikal”. Föreställningen riktar sig till barn från 2 år och uppåt, och passar perfekt för förskolor, skolor, bibliotek och kulturhus!

Babblarna Första Musikalen - En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa roboten Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi knackar fram Diddi, ropar fram Babba, viskar i brevlådan efter Bobbo och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalong Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många flera.

För mer information om spelschema, hur föreställningen bokas och för kostnadsförslag. Välkommen till >> www.babblarna.se/live

...


Fråga Logopeden!

Läs tips om hur du kan jobba med ditt barns språkutveckling, och mejla in din egen fråga. Välkommen till inspirationsavdelningen!
>>Läs mer

Senast inlagda produkter
Liten affisch, Babblarna flyger
Liten affisch, Babblarna flyger
39,00 kr
Mellanstor affisch, Babblarna på scen
Mellanstor affisch, Babblarna på scen
49,00 kr
Mellanstor affisch, Babblarna dansar
Mellanstor affisch, Babblarna dansar
49,00 kr