Xyron Multilaminerare

Perfekt material på nolltid med en multilaminerare!

Med Xyrons multilaminerare skapar du dina material precis som du vill ha dem. Ett roligt och enkelt sätt att laminera, fixa och pyssla! Xyron Multilaminerare gör det enkelt och roligt att plasta in olika material. Du väljer själv baksida på materialet, den kan till exempel vara självhäftande eller magnetiskt. Gör fina kylskåpsmagneter, fotoalbum, klistermärken och så vidare.

Multilamineraren laminerar, magnetiserar och applicerar klister. Otroligt enkelt och helt utan både värme och elektricitet! De olika materialen sitter på rulle i kassetter och byte av material görs med ett enkelt handgrepp. Materialen är lätta att klippa och skära i. Och det bästa av allt är att man kan laminera hela arket och SEDAN skära/klippa till. Kanterna blir mycket hållbara! 

Multilamineraren och de olika materialkassetterna går att beställa styckvis, men vi rekommenderar ett startpaket. I startpaketen ingår maskinen och tre olika kassetter (dubbelsidig laminering, avtagbart klister och magnet).

Vill du titta på Xyrons produkter i butiken >> klicka här

Här kommer lite exempel på vad du kan göra med en Xyron Mulitlaminerare:

Magnet   Ett helt underbart material med laminerad framsida och mjukt följsamt magnetmaterial på baksidan. Laminera hela arket och klipp sedan till. Materialet är mycket mjukt och följsamt och kanterna blir hållbara. Här tar vi Olle klippdocka med olika huvuden och saker. Jättekul att jobba med på kylskåpsdörren. Eller toppen på en vanlig metalltavla från till exempel ikea.

Flyttbart självhäftande   Skriv ut bilder i din skrivare, sätt i rätt kassett i maskinen och kör igenom. Ingen el och ingen värme, bara en enkel handvev. När arket är kört klipper du ut bilderna till önskad storlek. Pilla bort skyddspappret på baksidan och sätt upp bilderna på tillklippta plastregister (som du sedan sätter längst bak i idagboken).  Otroligt enkelt och praktiskt med bilder som ni kan flytta om och om igen.

Laminering   Genom att laminera klippdocksarken blir materialet extra hållbart. Stoppa i kassetten med dubbelsidig laminering, rulla igenom och klipp ut figurerna med saxen. Svisch - så är det klart! Kanterna blir mycket hållbara och klippdockorna håller för många roliga och nyttiga språkträningstunder med till exempel Babblarna

Mer laminering   Mata in bilder i rätt ordning i multilamineraren och skapa sociala berättelser.      Mer självhäftande   Gör skyltar och etiketter för att märka upp omgivningen. Här har vi gjort bilder på kläder och satt på byrålådorna för att göra det lätt att hitta.

Ännu mera laminering   Laminera foton, böcker och album och sätt ihop med snäppringar eller spiraler.